Tiedote Järviseudun ja Kallaveden työterveyden toiminnasta

Palvelemme työterveysasiakkaita seuraavasti:
Olemme ottaneet käyttöön etävastaanotot videoyhteyden välityksellä. Voit varata etävastaanotolle ajan ajanvarauksen kautta tai työterveyshoitajan puhelintunnilta aiempien käytänteiden mukaisesti. Jos et ole varma, hoituuko asia etäyhteydellä, kysy ajanvarauksesta – he konsultoivat tarvittaessa työntekijäämme.

Hengitystieinfektioita sairastavia pyydetään perehtymään sivuillamme oleviin ohjeisiin. Siilinjärven ja Viestikadun yksiköissä on erilliset infektiovastaanotot, Nilsiässä vastaanotot ajoitetaan iltapäiviin. KYS toimipisteen infektioasiakkaat hoidetaan KYS toimipisteen ajanvarauksen kautta tarvittaessa Viestikadun yksikössä tai terveyskeskuksessa.

Jos et sairasta hengitystieinfektiota, voit varata ajan paikan päälle. Kaikkia ammattilaisiamme on myös lähivastaanotoilla. Suosittelemme, että perussairauksien kontrollit hoidetaan ajallaan, jotta ensi syksy ei ruuhkautuisi. Työfysioterapeutit voivat tehdä tuki- ja liikuntaelinsairauksien toimintakykytutkimukset esimerkiksi kuntoutustukihakemuksia varten ja lääkäri voi hoitaa asian loppuun etävastaanotolla.

Noudatamme THL:n, STM:n, Valviran sekä AVI:n ohjeistuksia koronaviruksen suhteen. Meidän on mahdollista tehdä koronavirustestejä PSSHP:n, Kuopion kaupungin, Kuopion Energian, Kuopion Veden ja Mestarin työntekijöille sekä yritysten työntekijöille ja yrittäjille, mikäli asiasta on sovittu (työnantajan yhteydenotto).

Verkkoajanvaraus laajenee; ei-kiireelliset lääkäriajat ja työfysioterapeutin suoravastaanotto

Työterveyslääkärin ei-kiireellisen vastaanottoajan varaaminen on mahdollista vuoden 2020 alusta verkkoajanvarauksen kautta oman vastuulääkärin/tiimilääkärin vastaanotolle.  Huomioitavaa on, että vain osa näistä ajoista on varattavissa verkkoajanvarauksen kautta.

Työfysioterapeutin suoravastaanottoajan voit varata akuutin tuki- ja liikuntaelimistön vaivan vuoksi ilman edeltävää lääkärin tai hoitajan käyntiä. Vastaanotolla voidaan ohjata omatoimista kuntoutusta, neuvoa kipulääkkeiden käytössä ja kirjoittaa sairauspoissaoloa. Huomioi aikaa varatessasi, että työnantajasi on sopinut työfysioterapeutin suoravastaanotosta.

Työtapaturmissa toimi työtapaturmaohjeen mukaisesti ja ota tarvittaessa yhteyttä vakuutusyhtiön vahinkoapunumeroon tai työterveyteen p. 017-218 288.

Tiedote Järviseudun Työterveys Oy:n ja Kallaveden Työterveys Oy:n asiakaspysäköinnistä

Novapolis Kuopio Oy rakentaa Viestikatu 7 A-osaa eli tornitaloa. Rakennusvaihe sijoittuu Viestikatu 7 B-osan ja rautatien väliselle alueelle.  Rakennuksen arvioitu valmistumisaika on heinäkuussa 2020.

Rakennustyön aikana tehdään tarvittavia järjestelyjä turvallisuuden ja rakennustöiden sujuvuuden varmistamiseksi. Työmaa-alue on aidattu.

B-talon takana olevat pysäköintipaikat on poistettu käytöstä 8.4.2019. Pysäköintitalon edustalla on  yhden tunnin kiekkopaikkoja, jossa asiakaspysäköinti on mahdollista. Pysäköinti on mahdollista myös  pidempiaikaisesti pysäköintitalon pohjakerroksessa, käytössä on kolikko/pankkikortti/Easypark maksutavat.

Pyydämme kiinnittämään erityistä huomiota alueen työmaa-, liikenne- ja pysäköintimerkkeihin sekä noudattamaan varovaisuutta työmaa-alueen läheisyydessä.

Reseptien uusinta

Sähköiset uusimispyynnöt lähetetään OmaKanta-palvelusta helpoimmin valitsemalla valikosta ”yksityinen” Kuopio.

Lähetä uusimispyyntö työnantajasi sopimuksen mukaan joko Järviseudun Työterveys Oy:lle (kunnat, kuntayhtymät, lakisääteiset sopimukset) tai Kallaveden Työterveys Oy:lle (yksityinen yritys, jolla sairaanhoidon kattava sopimus), omaan toimipaikkaasi.

Kiitos!